Gürlesin, sahuru öğrencilerle yaptı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin, sahuru öğrencilerle yaptı

Gürlesin, sahuru öğrencilerle yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2017 Perşembe - 10:27Güncelleme: 8 Haziran 2017 Perşembe - 10:27
Gürlesin, sahuru öğrencilerle yaptı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversiteli gençlerin sahur sofrasına konuk oldu.

Denizli Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversiteli gençleri ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sahuru yemeğini onlarla yaptı. Sahur programına Başkan Gürlesin’in yanı sıra başkan yardımcısı Adnan Kaya veKredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş da katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in kendilerine sahurda eşlik ettiğinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, Gürlesin7e teşekkür etti.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Gürlesin ise, Pamukkale Belediyesi’nin eğitim konusunda öğrencilere ve okullara birçok alanda destek olduğunu belirterek, “Anaokulundan ilkokula, ortaokuldan lise ve üniversiteye kadar eğitime her daim büyük destek veriyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı siz gençlersiniz. Ülkemizin her daim güçlü olması, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında öncelik çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarından geçer. Pamukkale Üniversitemizde ilçe sınırlarımızda yer alıyor. Yine her platformda üniversiteli öğrencilerimizle bir araya gelerek, isteklerini dinliyor, sıkıntılarına çözüm arıyoruz. Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu ile ilgili yapım noktasında planlamasından sonrasında ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında desteğimiz oldu. Bugün siz gençlerimizle Ramazan ayında böylesi güzel bir sahur ortamında bir araya gelmekten dolayı yaşadığım mutluluğu vurgulamak isterim. İstek ve taleplerinizi de aldık. İnşallah hayata geçirilmesi anlamında planlama çalışmalarını yapacağız. Biz her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.