Gürlesin, halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin, halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi

Gürlesin, halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2018 Pazartesi - 17:16Güncelleme: 5 Şubat 2018 Pazartesi - 17:16
Gürlesin, halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şubat ayı halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisine iletilen istek ve sorunları dinleyen Gürlesin, çözümleri için gerekli birimlere talimat verip, amaçlarının halkın sorunlarına derman olabilmek olduğunu söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği halk günü toplantılarına devam edildi. Şasım ayı buluşması ilçede yaşayan vatandaşların yoğun katılımı ile Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki Ana Hizmet Binası’nda yer alan Pamuk Kafe’de gerçekleşti.

Halk Günü’ne katılan Osman Hıdır, Pamukkale Belediyesi’Nin çalışmalarında memnun olduğunu belirterek, “Başkanımız, halk günü ile uygulamasıyla bugüne kadar yapılmayanı yapıyor. Halkın tabanına iniyor. Kendisine tüm çalışmaları için teşekkür ederim”.

Halk Günü için Deliktaş Mahallesi’nden gelen Hüseyin İnceoğlu ise,”Belediyemizden çok memnunuz. Eskiden hizmet gelmiyordu. Şimdi her mahalleye geliyor.Halk günlerinden çok memnunuz. Gelen her vatandaşı birebir dinliyor. Yapabileceği bir şey varsa yapıyor, teşekkür ederim” diye konuştu.

Safiye Kıvılcım’da, halk günleri uygulamasının devamını dileyerek, “Başkanımızın bu halk gününü yapmasından çok memnunuz. Birebir kendisiyle görüşüyoruz. Sorunlarımızı dile getiriyoruz. Başkanımız mahallemize de geliyor. Fakat burada daha da birebir görüşme imkânı buluyoruz. Başkanımız halk günleri yaptığı için teşekkür ediyorum. Devamını diliyorum” dedi.

“EN AZ YÜZDE 80 İLA 90’INA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

“Amacımız halkımızı dinlemek” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların sıkıntıları birebir dinleyerek, sorunlarına çözüm bulmaya Şubat Ayı’nda da devam etti. Gürlesin, “Halkımıza özel bir günün ayrılması bana göre önemli. Pamukkale Belediye Başkanlığı olarak, şahsım göreve gelir gelmez iki şekilde halkla temas kurmaya başladık. Mahalle Buluşması ve Halk Günü bunlara örnek. Ben iddia ediyorum ki, halk günlerimize gelen vatandaşlarımızın en az yüzde 80’i ila yüzde 90’ına çözüm üretiliyor. Amaç burada vatandaşın derdiyle dertlenmek. Problemini çözmek. Bizler çözüm makamıyız. Vatandaşımızın sorununa, halkımız bizi bu göreve getirirken kanunun bize verdiği yetkiler doğrultusunda çözüm olmaya çalışıyoruz. Halk günlerimizde halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.