Gürlesin: Aktepe’de değişim yaşanıyor – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin: Aktepe’de değişim yaşanıyor

Gürlesin: Aktepe’de değişim yaşanıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Şubat 2018 Pazar - 10:45Güncelleme: 11 Şubat 2018 Pazar - 11:13
Gürlesin: Aktepe’de değişim yaşanıyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, rutin belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde sunarken, hayata geçirdikleri yatırım ve projeler ile Aktepe Mahallesi’nin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2014 yılından bu yana Aktepe Mahallesi’nde 11 bin 340 metrekare beton parke, 4 bin 429 metre beton bordür çalışması yaptıklarını, mahalledeki okulların, TOKİ Konutları’nın olduğu bölgenin ve cami ile Kuran kurslarının çevre düzenlemesini gerçekleştirdiklerini belirtti.

İhtiyaçlara uygun düzenlemeleri de yaptıklarını kaydeden Gürlesin, 4 bin 813 metrekare peyzaj düzenlemesi ve 3 yeni park yaptıklarını, mevcut parklara da oyun grubu ve spor aleti yerleştirip hizmete sunduklarını bildirdi.

Temizlik hizmetini aksamadan sunduklarını, çöplerin düzenli toplandığını ifade eden Gürlesin, 2014 yılından bu yana mahalleye 83 çöp konteynırı, 24 çöp kovası, 16 bayat ekmek kutusu, muhtarlık ve okullara bitkisel atık yağ toplama bidonu konulduğunu, ayrıca mahalledeki her okula ve uygun noktalarına cam kumbara, dörtlü dönüşüm kumbarası ile elektronik atık pil toplama kutusu ve ambalaj atığı toplama kutusu yerleştirdiğini, larvalara karşı ilaçlamaların düzenli yapıldığını belirtti.

MUHTAR ŞENGÜL ŞAHİNER, TEŞEKKÜR ETTİ

Aktepe Mahalle Muhtarı Şengül Şahiner, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in isteklerini birer birer yerine getirdiğini, mahallelerinde olumlu bir değişim yaşandığını söyledi.Şahiner,“Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2014 yılından bu yana mahallemize ciddi manada birçok yatırım yaptı. Aktepe TOKİ’lerin arka tarafına istinat duvarı ve peyzaj çalışması, İkinci Etap TOKİ’lere de istinat duvarı yapıldı. Bunun yanında TOKİ’lerin içine oyun grupları kuruldu. Mahalle yollarımız hep bozuktu Başkanımız yollarımızın tamamını onardı. Okullarımızın çevre ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. Hatta bazı okullarımızın yanına istimlak duvarı örüldü. Bunun yanı sıra camilerimizin de peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılarak her ay düzenli temizleniyor. Mahallemizi çöp kokusundan kurtarmak için yer altı çöp konteynırları konuldu ve mahallemizi çöp kokusundan kurtardı. Bizim mahallede bu kadar hizmete imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HER MAHALLEYE HİZMET VERİYORUZ”

Her mahalleye hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Aktepe’de gerekli çalışmaların yapılmaya devam edildiğini belirtti. “Pamukkale’nin en önemli projelerinden biri Aktepe mahallesinde yapılıyor” diyen Başkan Gürlesin, “Bölgeye hizmet edecek olan Aktepe Kültür Merkezi’nin 2018 yılının onuncu ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi en kaliteli şekilde sunmaya devam ederken, sadece tek mahallemizde değil, 68 mahallemizin ihtiyacına göre eşit bütçe ayırarak, geleceğe yönelik dev projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. AktepemMahallesi’nde 17 Milyon TL’lik dev yatırımımızın temellerini attık. Bu projemizle bölgemizin çehresi tamamen değişecek. Pamukkale Sosyal Market’in merkezi burada olacak. Ayrıca, taziye evi, kapalı pazaryeri, katlı otopark, düğün salonu, nikah salonu ve eğitim salonları da Aktepe Kültür Merkezi’nin en önemli unsurları olacak. Şimdiden tüm ilçemize, Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.