Denizli İl Genel Meclisi üyeleri Çivril’de toplandı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Denizli İl Genel Meclisi üyeleri Çivril’de...

Denizli İl Genel Meclisi üyeleri Çivril’de toplandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Temmuz 2017 Salı - 15:17Güncelleme: 11 Temmuz 2017 Salı - 15:17
Denizli İl Genel Meclisi üyeleri Çivril’de toplandı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli’de çalışmalarıyla örnek olan İl Genel Meclisi üyeleri ile geleneksel olarak düzenlenen yemekte buluştu. 19. ve 20. dönemde Denizli İl Genel Meclisi üyesi olarak görev yapan farklı partilerden üyeler bu kez Çivril’de toplandı. Başkan Gürlesin, “Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama biz devletimiz, milletimiz için emanet edilen makamlarda hizmet etmeye çalıştık. Siyasetin kardeşlik ortamında devam etmesi için bu toplantıları yapıyoruz” dedi.

Başkan Gürlesin, 19 ve 20. Dönemde birlikte görev yaptığı İl Genel Meclisi üyeleri ile geleneksel buluşmalara devam ediyor. 3 ayda bir farklı bir ilçede gerçekleşen toplantıların beşincisine bu kez Çivril ev sahipliği yaptı. Başkan Gürlesin, 2004-2014 yıllarını kapsayan 19. ve 20. dönemde birlikte çalıştığın farklı partilerden arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Samim bir ortamda gerçekleşen toplantıda, geçmişteki çalışma arkadaşları ile anılar yad edilerek hoş bir sohbet havası oluştu. İl Genel Meclisi Üyeleri, farklı siyasi partilerden olmalarına rağmen birlik ve beraberlik içinde hizmet odaklı çalışmalarıyla örnek çalışmalarla döneme damgasını vurmuştu.

SİYASİ GÖRÜŞLER FARLI, AMA DİLEKLER AYNIYDI

Toplantıda ilk söz alan Çivril İl Genel Meclis Üyelerinden Ak Partili Sezai Boran bu önemli toplantının Çivril’de yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, geçtiğimiz aylarda vefat eden Çivril İl Genel Meclis Üyesi ve önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Ahmet Ateş’i rahmetle yad etti. İl Genel Meclis Üyelerinden CHP’li Selahattin Koçdemir ise “Bizler 20.dönem il genel meclis üyeleri olarak, siyasi partilerin bütün temsilcileri olarak siyasi dilin yumuşak olabileceğini, gönül birliğinin olabileceğini, birlikteliğin olabileceğini göstermek anlamında başlattığımız bu toplantılarımızda sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz” dedi. İl Genel Meclis Üyelerinden MHP’li Cafer Birtürk ise “Gerçekten siyasi hayatımızda meclisteki birlikteliğimiz o gönül bağımız bende güzel anılar bıraktı. Sanki aramızda hiç parti yokmuşçasına memleket için beraber hareket ettik. Onun için siyasi dil, siyasi üslup gözetmeden bugün hep beraber gelebildiysek o günkü bizde kalan hoş sedaların ayrımcısız dilin emeği diye düşünüyorum” dedi. İl Genel Meclis Üyelerinden Ak Partili Halil Pekdemir ise “Siyasi görüşler ne olursa olsun önemli olan ülkemizin ve bizlerin birlik ve beraberliğidir” ifadelerini kullandı. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de bu birlik ve beraberliğin tüm Türkiye’ye olmasını temennisinde bulunarak, “Bu saygıyı muhabbeti örnek almalıyız. Denizli’den tüm Türkiye’ye siyasette kavga olmadan birlik beraberlik olabileceği konusunda örnek oluruz” şeklinde konuştu.

“GAYEMİZ DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKTİR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise kente hizmet etme şansı bulan arkadaşlarıyla birlikte periyodik olarak bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bu toplantıların amacı siyasi görevlerimiz bittikten sonrada karşı karşıya geldiğimizde gönül rahatlığıyla dostluğumuzu devam etmiş olması. Gayemiz kırıcı olmadan kardeşlik hukuku içinde devletimize milletimize hizmet etmektir. Biz de bunu başarıyla yaptığımızı düşünüyoruz. 2004- 2014 yılları arasında çalışan görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz aktif siyasetin içinde olarak bu toplantılarda koordinasyonu yapmaya çalışıyoruz. Son Tavas toplantısından sonra 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi oldu. Bu nedenle bir süre bu geleneksel toplantımıza ara vermek zorunda kaldık. 19 ve 20. Dönem örnek bir il genel meclisi olduğunu gördük. Türkiye’ de ilk 3’ e gireceğini düşünüyorum. Gayesi devlete hizmet etmek olan İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla bu tür etkinliklerde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Emeği geçen başta meclis başkanları olmak üzere grup başkan vekillerimize, özel idarede samimiyetle devlet için millet için çalışan kim varsa Allah herkesten razı olsun diyorum” dedi.