Barbaros Caddesi’nde üst yapı tamamlandı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Barbaros Caddesi’nde üst yapı tamamlandı

Barbaros Caddesi’nde üst yapı tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2018 Salı - 15:08Güncelleme: 9 Ekim 2018 Salı - 16:07
Barbaros Caddesi’nde üst yapı tamamlandı

Pamukkale Belediyesi, Kınıklı Mahallesi sınırları içinde bulunan Barbaros Caddesi’ndeki üst yapı çalışmalarını tamamladı. Alandaki çalışmaları 10 gün gibi kısa bir sürede bitirdiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımıza Pamukkale’de yaşamanın özel ve güzel olduğunu adım attıkları her yerde hissettirmek istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz” dedi.

İlçe sınırları içerisindeki mahallelerde üst yapı çalışmalarını sürdüren Pamukkale Belediyesi, kentin en işlek caddelerindne biri olan Barabaros Caddesi’ndeki alışmalarını tamamladı. Başkan Gürlesin, Bursa Caddesi ile Doğan Demircioğlu caddelerini birbirine bağlayan 1 km uzunluğundaki caddede çalışmaları 10 gün gibi kısa bir sürede bitirerek hizmete aldıklarını belirtti. 2 bin 200 ton sıcak asfalt ve 5 bin m2 parke kullanıldığı çalışmalarda iki yönlü kaldırım da yapıldı.

“VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR OLMADI”

Hedefimiz, daha da yaşanabilir, daha güzel bir Pamukkale” diyen Pamukkale Gürlesin, “Vatandaşımızı mağdur etmeden, ilçemize yakışır şekilde ve en önemlisi hiçbir bölgemizi ihmal etmeden şehir içiyle, kırsalıyla, turizm bölgesiyle geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Barbaros Caddesi hızla tamamlanan caddelerden biri. Sadece 10 günde buradaki değişimi halkımız hissetti. Dört yıl önceki Pamukkale ile bugünkü Pamukkale arasından çok büyük ve gözle görünür, güzel bir fark var. İlçemize yakışır yollar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Biz Pamukkale’yi daha yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz verilen emanetin bilincindeyiz. Halkımızın daha ferah bir ortamda yaşaması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek adına dertleniyoruz. Bundan dolayı da huzurlu ve gururluyuz” dedi.