AK Parti Pamukkale İlçe yönetiminden Gürlesin’e ziyaret – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. AK Parti Pamukkale İlçe yönetiminden Gürlesin’e...

AK Parti Pamukkale İlçe yönetiminden Gürlesin’e ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mart 2018 Perşembe - 13:39Güncelleme: 22 Mart 2018 Perşembe - 13:39
AK Parti Pamukkale İlçe yönetiminden Gürlesin’e ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yeni yönetime başarılar dileyen Gürlesin, ele ele vererek çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

AK Parti Pamukkale İlçesi 2. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Uğur Gökbel ve yönetim kurulunda görev alan üyeler, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. Gökbel ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gürlesin, Denizli’de tüm AK Parti Teşkilatı ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Uğur Gökbel ve ekibinin geçmiş dönemden gelen birlik ve beraberliği sürdürerek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inandığını ifade eden Gürlesin, “Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve ekibinin başta ilçemiz ve ilimiz olmak üzere ülkemizin geleceği adına başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum. Tekrardan, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ise, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Pamukkale Belediyesi ilçenin çehresini değiştirecek projelere imza atıyor. Yapılan kongreden sonra Başkanımız Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek başarılar diledik” diye konuştu.