Merkezefendi’de “Sokakta Satranç Var” etkinliği – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de “Sokakta Satranç Var” etkinliği

Merkezefendi’de “Sokakta Satranç Var” etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Eylül 2019 Salı - 12:45Güncelleme: 10 Eylül 2019 Salı - 12:45
Merkezefendi’de “Sokakta Satranç Var” etkinliği

Merkezefendi Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen “Sokakta Satranç Var” etkinliği Ornaz Vadisi’nde gerçekleştirildi.

Batuhan Özen, Emre Kırılmaz, Ceylin Tikveşli ve Ali Tütüncü’nün de katıldığı turnuvada 100 sporcu mücadele etti. Turnuvada usta oyuncuların aynı anda birden fazla oyuncuyla karşılaştığı simultane maçlar yapıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hem gelecek vadeden oyuncu Batuhan Özen hem de Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ile satranç oynadı.

Katılım sağlayan sporseverlere başarılar dileyen Doğan, “Satranç kültürünü ülkemizin tamamına yaymayı ve sevdirmeyi hedefleyen bu projeyi Ornaz Vadimizde düzenlemekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi yine yoğun bir katılım sağladı. Çocuklarımız ve aileleri Ornaz Vadimizin serinliğinde ve güzelliğinde satranç oynayacaklar. Aramızda dört milli oyuncumuz bulunuyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Merkezefendi sporun her türlüsünü seven, önemseyen bir ilçe. Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Spor kapsamında projelerimizi gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” dedi.