Merkezefendi’de Kültür Merkezi ve AVM’ye atık toplama noktası – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Kültür Merkezi ve AVM’ye atık...

Merkezefendi’de Kültür Merkezi ve AVM’ye atık toplama noktası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2019 Cuma - 16:08Güncelleme: 3 Mayıs 2019 Cuma - 16:08
Merkezefendi’de Kültür Merkezi ve AVM’ye atık toplama noktası

Merkezefendi Belediyesi, çevre kirliliğinin azaltılması ve geri dönüştürülebilir atıkları yeniden ekonomiye kazandırma amacıyla Kültür Merkezi ile bir alışveriş merkezinde “elektronik atık toplama noktası” oluşturdu.

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce, ilçe genelinde ambalaj atıklarının ayrı, pil atıklarının ayrı, atık yağların ve elektronik atıkların ayrı toplanması için atık toplama noktaları oluşturuldu. Elektronik atıklar için toplama noktası olarak Merkezfendi Kültür Merkezi ve Sümerpark AVM seçildi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nin önündeki elektronik atık toplama noktasında çocuklarla birlikte elektronik aletleri geri dönüşüm kutusuna atan Başkan Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak, ilçemizi daha da güzelleştirmek, atıklarımızı kontrol altına almak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında seviyeyi daha da üst düzeye çıkaracağız. Çevre bilincinin oluşturulması noktasında da çocuklarımıza eğitimler veriyoruz. Çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Her şey yaşanabilir bir Denizli ve dünya için” dedi.