Merkezefendi’de kış dönemi yabancı dil kursu kayıtları başladı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de kış dönemi yabancı dil kursu...

Merkezefendi’de kış dönemi yabancı dil kursu kayıtları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2019 Çarşamba - 16:11Güncelleme: 4 Aralık 2019 Çarşamba - 16:11
Merkezefendi’de kış dönemi yabancı dil kursu kayıtları başladı

Merkezefendi Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalar kapsamında, ilçede ikamet eden 15 yaş ve üzeri olan vatandaşların yararlanabileceği ücretsiz İngilizce kursu için kayıtların başladığını bildirdi.

Merkezefendi Belediyesi’nce A1 ve A2 seviyesinde verilecek olan dil kursu kayıtları başladı. A2 seviyesindeki kursa katılmak isteyen vatandaşların A1 belgesine sahip olması gerektiği belirtilirken, kayıtlar, Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane’de alınacak. Yapılan açıklamada, 18 Aralık Çarşamba günü başlayacak olan İngilizce kursuna kayıtlar kontenjan ile sınırlı olduğu ifade edildi. Uzman eğitmenler tarafından verilecek olan dil kursu, Adalet Mahallesi’nde hizmet veren Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime desteğimiz devam ediyor. Hemşerilerimizin büyük bir ilgiyle katılım sağladığı daz dönemi yabancı dil kurslarımızın ardından A1 ve A2 seviyesinde Kış Dönemi İngilizce Kurslarımız için kayıtlarımız başladı.Özellikle gençlerimizin yabancı dil öğrenmesi çok önemli. Gerek üniversitede gerek işe girerken gerek çalışırken yabancı dil bizleri bir adım öne çıkarıyor. Hemşerilerimizin de talepleri doğrultusunda kurslarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.