Merkezefendi’de 2 mahallede yol ve kaldırım çalışması – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de 2 mahallede yol ve kaldırım...

Merkezefendi’de 2 mahallede yol ve kaldırım çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2020 Salı - 16:44Güncelleme: 28 Ocak 2020 Salı - 16:44
Merkezefendi’de 2 mahallede yol ve kaldırım çalışması

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Üzerlik ile Eskihisar mahallerindeki yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaların gerçekleştirildiği alana bin metrekare parke taşı ve bordür taşı döşenecek.


Eskihisar Mahallesi’nde çalışmalarını devam ettiren ekipler, Mimar Sinan Sokağı ile Cumhuriyet Caddesi’ni birleştiriyor. 7 bin 800 metreküp kazı yapılan yol açma çalışmasında 20 bin metrekare eğitim alanı da iş makinaları tarafından düzenlendi. 130 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki yeni yol en kısa süre içerisinde kullanıma açılacak.


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üzerlik ve Eskihisar Mahallemizde hemşerilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Üzerlik Mahallemizde yolu baştan düzenleyerek yeniden yapıyoruz. Eskihisar Mahallemizde ise yeni bir yol açıyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemizin çehresini değiştiriyoruz” dedi.