Merkezefendi Hükümet Konağı hizmete açıldı – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Hükümet Konağı hizmete açıldı

Merkezefendi Hükümet Konağı hizmete açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2018 Çarşamba - 17:11Güncelleme: 13 Haziran 2018 Çarşamba - 17:11
Merkezefendi Hükümet Konağı hizmete açıldı

Merkezefendi Kaymakamlığı, yeni hizmet binasına kavuştu. Gümüşçay Mahallesi’nde yaptırılan Hükümet Konağı, törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Merkezefendi Kaymakamlığı Hükümet Konağı’nın hayırlı olmasını dileyen Vali Hasan Karahan, törendeki konuşmasında, “Denizli’miz güzeldi ama güzel eserlerle daha da güzelleşiyor. Tabi buna katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bölgenin çevresi çok kısa zamanda daha da güzelleşecek daha da gelişecek. Merkezefendi yine Denizli’nin cazibe sahibi bir ilçesi olmaya devam edecek. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi Kaymakamımız kısa sürede taşınılması için gerçekten gece gündüz çok çaba sarf etti”dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Türkiye’nin her yerinde güzel eserler yaptıklarını söyleyerek, “Hizmet edilen bu yerler ne kadar güzel olursa milletin o kadar devletine inancı yüksek olur. Denizli’nin böyle bir ihtiyacı varsa mutlaka yapılacaktır. Aynı şekilde Pamukkale ilçemizde de bu şekilde bir bina planlamamız gerekiyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gümüşçay Mahallesi Çiğdem Caddesi No: 64 adresinde yer alan Merkefendi Kaymakamlığı Hükümet Binası’nın açılışı yapıldı. Hizmete giren hizmet binası 8 bin 912 metrekare inşaat alanına sahip. İçinde konferans salonu, yemekhane gibi birimler olan binada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü hizmet verecek.