Merkezefendi Belediyesi personeline iş sağılığı ve güvenliği eğitimi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi personeline iş sağılığı ve...

Merkezefendi Belediyesi personeline iş sağılığı ve güvenliği eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Haziran 2019 Çarşamba - 11:18Güncelleme: 19 Haziran 2019 Çarşamba - 11:18
Merkezefendi Belediyesi personeline iş sağılığı ve güvenliği eğitimi

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

İş sağlığı uzmanı Orhan Çetin tarafından gerçekleştirilen sunumda çalışanlar, yasal hak ve sorumluluklarından iş kazalarının nedenine, ilk yardımdan meslek hastalıklarına, çalışma mevzuatından iş yeri temizliği ve düzenine, iş kazalarının hukuki sonuçlarından fiziksel, kimyasal ve ergonomik risk etmenlerine kadar birçok konuda bilgilendirildi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki eğitimde Dr. Cemalettin Serhat Aksoy da fen işleri ekibine sağlık konusunda bilgiler verdi. Gerçekleştirilen seminer sonucunda işlenen konular hakkında personele sınav yapıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eğitimle ilgili “Merkezefendi Belediyesi bünyesinde çalışan her personelimizin sağlığı bizim için oldukça önemli. Bu yüzden her personelimizin iş güvenliğini iyi bilmesi ve bu konuda bilinçlenmesi gerekiyor. Mesai arkadaşlarımızın iş güvenliğini, yasal hak ve sorumluluklarını bilmelerini noktasında, daha verimli çalışmaları için bu eğitimleri bizler de yasa gereği veriyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerimiz, birim birim devam edecek” açıklamasını yaptı.