Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, ilk nikahını kıydı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, ilk nikahını...

Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, ilk nikahını kıydı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2019 Cumartesi - 11:22Güncelleme: 7 Nisan 2019 Pazar - 10:51
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, ilk nikahını kıydı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan göreve başladıktan sonraki ilk nikahı kıydı. Doğan, “Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün” diyerek, Merve Mercan-Emirhan Çal çiftini kutladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, göreve başladığı ilk günde ilk nikahını da kıydı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nda, Merve Mercan ve Emirhan Çal çiftini nikahını kıyan Doğan genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Doğan, “Hayırlı ve uğurlu olsun. Mutluluklar diliyorum. Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün. Laik Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır, Atatürkçü, özgürlükçü, demokrasiye sahip çıkan çocuklar dünyaya getirirsiniz. Kadın bir Başkan olarak aile cüzdanını gelinimize veriyorum” dedi.

“HER ZAMAN SİZİN ARKANIZDAYIZ”

Gerçekleştirilen nikâh akdinden sonra Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde Denizli’yi temsil eden ve yenilgisiz play-off'a kalan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i akşam antrenmanında ziyaret eden Doğan,teknik heyeti ve oyuncuları kutladı. Doğan, teknik heyet ve sporculara “Bizler sonuna kadar sizlerin arkasındayız. Üstümüze düşeni her zaman yapacağız.Motivasyonunuz hiçbir şekilde bozulmasın. Taleplerinizi karşılamaya devam edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın” diye seslendi.

Bugün saat 18.30’da oynanacak Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Beylikdüzü Basket maçına tüm Denizlilileri davet eden Doğan, “Sizleri daha önce de izledik. Yarın oynayacağımız Beylikdüzü Basket maçında da tribünde olacağız. Bu maçı kazanmak için elinizden geleni yapacağınızı biliyoruz. Her zaman yanınızdayız” diyerek konuştu.

AVUKATLAR GÜNÜ RESEPSİYONUNA KATILDI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Denizli Barosu’nun düzenlediği resepsiyonada katıldı. Başkan Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde, Belediye Başkanlık görevine başladığı için mutlu olduğunu belirtti.