Doğan, selefinin başlattığı bisiklet dağıtımını sürdürüyor – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, selefinin başlattığı bisiklet dağıtımını sürdürüyor

Doğan, selefinin başlattığı bisiklet dağıtımını sürdürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2019 Perşembe - 15:51Güncelleme: 9 Mayıs 2019 Perşembe - 16:12
Doğan, selefinin başlattığı bisiklet dağıtımını sürdürüyor

CHP’lilerin bir dönem eleştirdiği Merkezefendi Belediyesi’nin bisiklet dağıtımı sürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, selefinin seçim öncesine kadar yaptığı bisiklet dağıtımını Akkonak Stadı’nda düzenlenen törenle devam ettirdi.

Merkezefendi Belediyesi’nde AK Partili Muhammet Subaşıoğlu’nun başlattığı ve zaman zaman CHP’lilerin eleştirdiği bisiklet dağıtımı CHP’li Başkan Şeniz Doğan ile de devam ediyor. Bugün Akkonak Stadı’nda düzenlenen törenle beşinci sınıf öğrencilerine 900 bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldığı bisiklet dağıtım töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bisiklete binmek her ne kadar eğlenceli, neşeli bir şey olsa da aynı zamanda hep birlikte yapıldığında sizlerin sosyalleşmesini sağlayan bir uğraştır. Bugün, burada bisikletleri dağıtıyoruz ki sizlere aynı zamanda sporu sevdirmek, sağlıklı bireyler olarak yetişmenize yardımcı olmak istiyoruz. Bisiklete sahip olan her çocuğumuzun, bisikletin sevk ve idaresini sağladığı için ileriki yaşlarda özgüvenli, kendi kararlarını alabilen ve sorumlu bir birey haline geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Öğrencileri bisiklete binme konusunda uyaran ve kurallara uyulması gerektiğini hatırlatan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak spora ve sporcuya çok desteğimiz olacak. Projelerimizin içerisinde bisiklet yollarımız, elektrikli bisiklet şarj istasyonlarımız olacak. Çocuklarımızın aileleriyle vakit geçirebileceğiniz bisiklet istasyonları yapacağız. Böylelikle hem ailelerimizin hafta sonu birlikte geçirebileceği alanlar yaratacağız hem de bunları sizlerin bütçesine dokunmadan ekonomik ölçekte yaparak sizlerin daha sağlıklı, daha mutlu birer çocuk yetiştirmenizi sağlayacağız. Bisikletlerimizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın konuşmasının ardından bisikletler çocuklara dağıtıldı.

BUNLAR SORULMUŞTU

Merkezefendi Belediyesi’nin bisiklet dağıtımıyla ilgili dönemin CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Muhammet Subaşıoğlu’na “Binlerce bisikletin ihalelerini hangi şartlarda, nasıl gerçekleştiriyorsunuz? Bisikletlerin alımı dağıtımda hangi kriterler baz alınıyor? İlçede oturan herkese bisiklet dağıtacak mısınız? İlçe sakinlerinin adalet duygusunu zedelememek adına, ilçenin 70 binden fazla konutuna en az 1 bisiklet dağıtarak dokunmayı düşünüyor musunuz?” diye sordu