Doğan: Gençlerimizin arkasındayız – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Gençlerimizin arkasındayız

Doğan: Gençlerimizin arkasındayız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mayıs 2019 Pazar - 10:07Güncelleme: 26 Mayıs 2019 Pazar - 10:07
Doğan: Gençlerimizin arkasındayız

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde sınavlara hazırlanan öğrencilerle birlikte sahur yaptı. Başkan Doğan, “Gecenin bu saatinde Merkez Kütüphanemizde büyük bir özveriyle sınavlara hazırlanan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Geleceğimizin mimarları olan gençlerimizin her zaman arkasındayız” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 7/24 hizmet veren Merkez Kütüphane’de sınavlara hazırlanan gençleri ziyaret ederek birlikte sahur yaptı.

Başkan Doğan, ders çalışan öğrencilere sınavlara az bir süre kala moral vererek motive etti. Öğrencilerin ve gençlerin her zaman arkasında olduğunu Doğan, “Gecenin bu saatinde Merkez Kütüphanemizde büyük bir özveriyle sınavlara hazırlanan öğrencilerimiziziyaret ettik. Sınava az bir zaman kaldı. Gençlerimizi motive etmek ve yalnız bırakmamak amacıyla sahurumuzu beraber yaptık. Geleceğimizin mimarları olan gençlerimizin her zaman arkasındayız. Sınavlara girecek bütün öğrencilere başarılar diliyorum” diye konuştu.