Merkezefendi’de Açık Kapı Bürosu açıldı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Açık Kapı Bürosu açıldı

Merkezefendi’de Açık Kapı Bürosu açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:06Güncelleme: 17 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:07
Merkezefendi’de Açık Kapı Bürosu açıldı

Merkezefendi Kaymakamlığı’nda, vatandaşlarla iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi hedefiyle kurulan açık kapı bürosu bugün hizmete girdi.

Merkezefendi Hükümet Konağı girişinde bulunan açık kapı bürosunun açılışında, İlçe Kaymakamı Adem Uslu, kurum müdürleri, açık kapı irtibat görevlileri ve kaymakamlık personeli hazır bulundu.

Törende konuşan Kaymakam Uslu, açık kapı bürolarının iki yıldır valilikler bünyesinde faaliyet gösterdiğini anımsatarak, bakanlığın talimatıyla ilçelerde açık kapı bürosu oluşturulduğunu söyledi. Uslu, “Merkezefendi Kaymakamlığımız bünyesindeki açık kapı bürosu, bugün itibariyle vatandaşlarımıza hizmet sunmaya başladı. Açık kapı bürolarına vatandaşlarımız tarafından yapılacak olan başvurular, mevzuat ve yasalar çerçevesinde ivedilikle değerlendirilecek, başvuru ve taleplerle ilgili işlemlerin hızlı ve etkili bir şekilde sonuçlandırılması sağlanacaktır” dedi.

Merkezefendi Kaymakamlığı Açık Kapı Bürosu’da 3 görevli bulunurken, ilk başvurular da Emine Kara ve Mehmet Kara tarafından yapıldı.