Honaz’da Cumhuriyet Kupası Turnuvası başladı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. HONAZ
  8. /
  9. Honaz’da Cumhuriyet Kupası Turnuvası başladı

Honaz’da Cumhuriyet Kupası Turnuvası başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2019 Çarşamba - 12:27Güncelleme: 9 Ekim 2019 Çarşamba - 12:27
Honaz’da Cumhuriyet Kupası Turnuvası başladı

Honaz Belediyesince düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası başladı. 16 mahalle takımının katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek yaptı.

Honaz Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası başladı. Mahalle muhtarları takımların başında muhtar olarak yer alırken, turnuvanın açılışına Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, Honaz Belediye Başkanı yüksel Kepenek, belediye meclis üyeleri ve sporseverler katıldı.

Turnuvanın ilk maçı öncesinde takımlara başarılar dileyen Başkan Kepenek, “En önemli önceliğimiz takımlarımızın centilmenlik içinde bu turnuvada hareket etmesi. Biz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü kendimize rehber alıyoruz. Bu organizasyonun bu amaçla güzel geçmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından başlama vuruşu Kaymakam Atlamaz ve Başkan Kepenek tarafından yapıldı. Oynanan A grubu maçlarında Afşinbey Mahallesi, Kızılyer Mahallesi 11-5 mağlup ederken, Kaklık Mahallesi de Gürlek Mahallesi’ni 6-1 yendi.

ESKİ FUTBOLCULAR UNUTULMADI

Öte yandan, 1966 yılında kurulan Honazspor’da forma giyen, yöneticilik ve antrenörlük yapanlara düzenlenen törenle plaket verildi. Plaketleri Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek verdi. Törende bir araya gelen eski futbolcular, eski günleri yad etti.