Devecioğlu: Honaz Tüneli’nde çalışmalar devam ediyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. HONAZ
  8. /
  9. Devecioğlu: Honaz Tüneli’nde çalışmalar devam ediyor

Devecioğlu: Honaz Tüneli’nde çalışmalar devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Aralık 2018 Perşembe - 19:07Güncelleme: 13 Aralık 2018 Perşembe - 19:07
Devecioğlu: Honaz Tüneli’nde çalışmalar devam ediyor

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli-Ankara ve Denizli-İzmir karayollarının Antalya ve Muğla karayolları ile bağlantısını sağlayacak Honaz Tüneli’nde çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Honaz’ın Ovacık ile Pamukkale’nin Cankurtaran mahalleleri arasında kalan tüneldeki çalışmaları yerinde gören ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Tüneldeki inşaat çalışmalarını yerinde gördük. Tünelin yüzde 80’ine yakını tamamlandı. Planlanan sürede ışığı göreceğiz inşaallah. Merkezi hükümetimizin projeye olan destekleri, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin de gayretleri ile tünel inşaatında çalışmalar devam ediyor.Tüneller sayesinde ihracat ve turizm merkezi Denizli ile çevre illerdeki vatandaşlarımız huzur ve güvenle yolculuk edecek. Biz de çalışmaları yerinde görmek üzere sıklıkla ziyarette bulunuyoruz” dedi.

Honaz Tüneli; İzmir, Aydın, Manisa ve Pamukkale ile Uşak ve Ankara güzergahlarından gelip Antalya ve Muğla yönüne gidecek trafiğin Denizli şehir merkezine girmeden devamını sağlayacak Çevre Yolu projesinin kilit etabını oluşturuyor. Tünelin uzunluğu 2 bin 600 metre olacak gidiş ve gelişte 2’şer şerit bulunacak.