Hayırsever 11 bin m² arsasını eğitim ve yeşil alan için bağışladı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. HONAZ
  8. /
  9. Hayırsever 11 bin m² arsasını eğitim...

Hayırsever 11 bin m² arsasını eğitim ve yeşil alan için bağışladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 12:43Güncelleme: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 12:43
Hayırsever 11 bin m² arsasını eğitim ve yeşil alan için bağışladı

Denizli’nin Honaz ilçesinde hayırsever Burhan-Ayşe Selçuk Devecioğlu çifti, 11 bin metrekare arsayı eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılmak üzere Honaz Belediyesine bağışladı.

Honaz’da yaşayan Burhan-Ayşe Selçuk Devecioğlu çifti, Haydar Mahallesi’ndeki yaklaşık 11 bin metrekarelik alanın eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılması için, Başkan Yüksel Kepenek ile bir araya geldi. Gelecek kuşaklara daha eğitimli, daha güzel bir ilçe bırakılmasını isteyen aile, arsa bağışını gerçekleştirdi.

Honaz Belediyesi’ne gelerek alanın tapularını Honaz Belediye Başkanı Yüksek Kepenek’e veren Ayşe Devecioğlu, bu alanın güzel işlerde kullanılmasını diledi.

Hayırseverin elini öperek teşekkür eden Başkan Yüksel Kepenek ise, “Aileyle yapılan görüşmelerin ardından Honaz için önemli olan bu alanı belediyemize kazandırdık. Milletimizin hayırseverliğinin bir göstergesi olan bu bağış bizleri çok mutlu etti. Bu alanın en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmalar yürüteceğiz. Arsayı Honaz’ın eğitim ve kültür alanında daha iyi yerlere gelmesi için kullanacağız. Ben yeniden aileye bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.