Çivril’e tam donanımlı 2 ambulans verildi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇİVRİL
  8. /
  9. Çivril’e tam donanımlı 2 ambulans verildi

Çivril’e tam donanımlı 2 ambulans verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mart 2019 Çarşamba - 11:28Güncelleme: 13 Mart 2019 Çarşamba - 11:29
Çivril’e tam donanımlı 2 ambulans verildi

Sağlık Bakanlığınca gönderilen iki tam donanımlı ambulans Çivril’e verildi.

Ambulansların teslimi dolayısıyla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törene Vali Hasan Karahan, Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, 112 çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne uzman hekim sayısından yardımcı sağlık personeline, tıbbi donanımından görüntüleme cihazlarına kadar takviyeler yapılarak hizmetin iyileştirildiğini söyledi.

Milletvekili Cahit Özkan ise, Denizli’de Çivril’e gelen 2 ambulansla birlikte 106 ambulans sayısına ulaşıldığını belirtti.

Vali Hasan Karahan, Türkiye’de sağlık konusunda son yıllarda büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek, “Denizli her türlü hizmetin en iyisine layıktır. Bundan sonra da Allah bize güç kuvvet verdikçe bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Gayretle, azimle bunun için çalışıyoruz. Çivril Ek Hizmet Binası da en kısa sürede bitecek. Çivril’deki vatandaşlarımız en iyi sağlık hizmetine kavuşacaklar. Çivril artık yaşanacak bir yer, çünkü insan bir yerde eğitim alabiliyorsa ve hastalandığında en iyi doktorlara en kısa zamanda ulaşabiliyorsa bu önemlidir. Çivril’in nüfusu artıyor. Bundan sonra da artmaya gelişmeye devam edecek. Bu hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ambulansların anahtarları Karahan ve Özkan tarafından 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışanlarına teslim edildi.