Mahallesini ıhlamur fidanlarıyla donattı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Mahallesini ıhlamur fidanlarıyla donattı

Mahallesini ıhlamur fidanlarıyla donattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2019 Cuma - 15:56Güncelleme: 3 Mayıs 2019 Cuma - 15:56
Mahallesini ıhlamur fidanlarıyla donattı

Denizli’nin Çal ilçesinde, muhtardan alkışlanacak çalışma. Seçilmesinden sonra ilk icraatını gerçekleştiren Dayılar Mahallesi Muhtarı Eyüp Konar, 560 ıhlamur fidanını toprakla buluşturdu.

Yerel seçimlerde Dayılar Mahallesi Muhtarlığına seçilen Eyüp Konar, kolları sıvayıp çalışmalara başladı. İlk icraatını da ağaçlandırma ile sergileyip, mahallenin giriş ve çıkışına 560 ıhlamur fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Ihlamur ağacının çiçek açtığında müthiş bir kokuyu çevreye yaydığını belirten Konar, “İlk aşamada 560 ıhlamur fidanını diktik. Bunu yeni dikimler takip edecek. Bu çalışmamızla ağaçlandırma ve yeşil bir çevre çalışmalarına muhtarlıkların da destek verebileceğinin güzel bir örneğini sergiledik” dedi.

Öte yandan Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Belediye Meclis üyesi Mustafa Yüksel ile birlikte Dayılar Mahallesi’ne giderek, muhtarı çalışmasından dolayı kutladı. Tatar, “Bravo muhtara. Ağaç diken herkesin bayımızın üstünde yeri var. İlk icraatı fidan dikmek olan muhtarımız örnek olmalıdır. Diğer muhtarlarımızdan da yeşil seferberlik ve doğaya karşı daha fazla duyarlılık bekliyoruz” diye konuştu.