Vatandaşlar uyarıları dikkate almayınca belediye parkı kapattı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Vatandaşlar uyarıları dikkate almayınca belediye parkı...

Vatandaşlar uyarıları dikkate almayınca belediye parkı kapattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mart 2020 Salı - 13:21Güncelleme: 31 Mart 2020 Salı - 13:21
Vatandaşlar uyarıları dikkate almayınca belediye parkı kapattı

Denizli’nin Çal ilçesinde, belediye ekipleri tarafından coronavirüs tedbirleri kapsamında oturma bankları kaldırmasına rağmen vatandaşlar meydandaki parka gelmeye devam edince, çareyi parkı kapatmakta buldu.

Çal Belediyesi ekipleri, Atatürk Parkı'nda bulunan bankları sökmesine rağmen vatandaşlar sabit banklarda oturmaya devam etti. Bunun üzerine uyarı amaçlı bankların etrafına şerit çekildi. Bu da çözüm olmayınca çare olarak parkın kapatılması gündeme geldi. Belediye ve polis ekipleri, parkın tamamını şeritle kapatarak önlem almaya çalıştı.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında parkın kapatılmasının yararlı olacağını söyleyen çevre esnafından Ahmet Karakaş, “Malum ülkemizde bulunan korona virüsü nedeniyle ilimiz ve ilçemizde de herkes dışarıda meydanda gezmekte bugün de ilçemizde Atatürk Parkı'nda banklar kaldırıldı. Akabinde belediye personeli ve polislerce vatandaşımız uyarılarak etrafa şerit çekilip tamamıyla topluma kapatıldı. Vatandaşımız oturamayacak burada vaktini geçiremeyecek gayet başarılı bir çalışma” dedi.

DENİZLİ (İHA)