Diyabet ve böbrek hastasının yardım çığlığı duyuldu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Diyabet ve böbrek hastasının yardım çığlığı...

Diyabet ve böbrek hastasının yardım çığlığı duyuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Kasım 2019 Cumartesi - 08:41Güncelleme: 23 Kasım 2019 Cumartesi - 08:42
Diyabet ve böbrek hastasının yardım çığlığı duyuldu

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşayan ve hastalığı nedeniyle sol ayağı kesilen 49 yaşındaki Sedat Başcivaroğlu’nun “Bakkaldan eczaneye herkese borçlandım. Bırakın kömürü sobam bile yok” şeklindeki yardım çığlığı karşılıksız kalmadı. Yaşadığı ilçede harekete geçen hayırseverler yardım elini uzatırken, tedavisi için de yeni bir süreç başlatıldı.

D20haber.com’da 19 Kasım’da yayımlanan “Böbrek ve diyaliz hastası adamdan yardım çığlığı” haberinin ardından, Buldan’da adeta yardım seferberliği başlatıldı. Hastalığı nedeniyle zor günler yaşayan Sedat Başçivaroğlu ve ailesi Buldan Belediyesi, yakacak yardımında bulundu. Bir de tekerlekli sandalye sağladı. Buldan Kaymakamlığı da aileye yardım eli uzattı.

BİR YILLIK KİRASI ÖDENDİ

Başçivaroğlu Ailesi için seferber olan yardımsever Buldanlılar, ailenin bir yıllık ev kirasını, mutfak ihtiyaçlarını karşıladı. Dd Alpaslan Alsoy ise, Sedat Bahçivaroğlu’nun tedavisini üstlendi. Başçivaroğlu’nun tedavisi Servergazi Devlet Hastanesinde devam edecek.

KIZILAYDAN HASTA YATAĞI

Türk Kızılayı Denizli Şubesi’nin Buldan’a gönderdiği hasta yatağı ve battaniyeler de Başçivaroğlu Ailesi’ne teslim edildi.

YARDIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Hastalığı nedeniyle çaresiz kaldığını ve çalışamadığı söyleyen Sedat Başçivaroğlu, uzun zamandan beri ilk kez bu gece rahat bir uyku uyuyabileceğini söyledi. yardımlar karşısında duygulanan Bahçivaroğlu, Buldan Kaymakamı Murat Sarı’ya, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz’e ve hayırsever Buldanlılara teşekkür etti.