Çöp evden 15 kamyon malzeme ve eşya çıkarıldı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Çöp evden 15 kamyon malzeme ve...

Çöp evden 15 kamyon malzeme ve eşya çıkarıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mart 2020 Salı - 13:26Güncelleme: 24 Mart 2020 Salı - 13:27
Çöp evden 15 kamyon malzeme ve eşya çıkarıldı

Denizli’nin Buldan ilçesinde, şikayet üzerine belediye ekiplerinin girdiği evden 15 kamyon çöp çıkarıldı.

İlçenin Yenimahalle Mekik Caddesi’nde bulunan ev ile evin bahçesinde istiflenen çöplerin yarattığı kirlilik ve kokudan rahatsız olan vatandaşlar belediyeye şikayetçi oldu. Verilen adrese polis ve zabıta görevlileri ile birlikte giden Buldan Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, karşılaştıkları manzarayla şaşkına döndü.

Belediye temizlik ekipleri, evde ve evin bahçesinde istiflenmiş plastik ve cam şişelerden elektronik eşyaya, eski ev eşyalarından hurda araçlara kadar tonlarca atıkla karşılaştı.  10 personel, 1 kepçe ve 1 kamyon ile yapılan temizlik çalışması 2 gün sürdü.

Toplanan 15 kamyon çöp, bertaraf edilmek üzere atık toplama sahasına götürülürken,  temizlenen bahçe ve ev kireçlenerek dezenfekte edildi.

Mahalle sakinlerinin yıllardan beri şikayet ettiğini, ancak bu güne kadar bir işlem yapılamadığını söyleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Polis ve zabıta ekiplerimizle birlikte ev sahibini zor ikna ettik. Zaman zaman müdahale etse de sonunda temizlemeyi başardık.  Çevre kirliliği oluşturan ve çevre halkını rahatsız eden görüntüler temizlenecek” dedi.