Yönetmen Oğuz Yalçın “Hadi Bee” filmi için Babadağ’da – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BABADAĞ
  8. /
  9. Yönetmen Oğuz Yalçın “Hadi Bee” filmi...

Yönetmen Oğuz Yalçın “Hadi Bee” filmi için Babadağ’da

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Kasım 2019 Cumartesi - 00:12Güncelleme: 23 Kasım 2019 Cumartesi - 00:13
Yönetmen Oğuz Yalçın “Hadi Bee” filmi için Babadağ’da

Denizli’nin dokuması, yaylaları ve antik kentleri ile bilinen ilçesi Babadağ’ı geniş kitlelere tanıtacak bir proje gündemde. Dizi ve sinema filmleri yönetmeni Oğuz Yalçın, çekim yeri araştırması yaptığı “Hadi Bee” filmi için Babadağ’a geldi.

Mahallenin Muhtarları, Emret Komutanım ve Kaygısızlar dizileri ile Deli Dumrul filminin yönetmeni olan Oğuz Yalçın, yeni bir film hazırlığında. Yalçın, “Hadi Bee” filminin çekim platosu için yer ararken, yolu Babadağ’a da düştü.

Ekibiyle birlikte geldiği ilçede Belediye Başkanı Ali Atlı ile görüşen Oğuz Yalçın, “Babadağ bence Ege’nin en iyi film platosu özelliğini taşıyor. Aksilik olmazsa yeni film için aralık ayında çekimlere başlayacağız” açıklamasını yaptı.

Başkan Atlı ise, Oğuz Yalçın ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Babadağımızın böyle bir projede adının olması bizlere gurur verir. Bu film Babadağ’ın turizm konusunda ilerlediği yolun önünü daha da açacaktır. Babadağ’ın tanıtılması ve turizmiyle bir cazibe merkezi haline gelmesi için böyle projelerde her zaman bulunmak istiyoruz. Yönetmenimiz Oğuz Yalçın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.