Babadağ Off Road yarışları 21 Temmuz’da yapılacak – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BABADAĞ
  8. /
  9. Babadağ Off Road yarışları 21 Temmuz’da...

Babadağ Off Road yarışları 21 Temmuz’da yapılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Temmuz 2019 Salı - 14:36Güncelleme: 16 Temmuz 2019 Salı - 14:36
Babadağ Off Road yarışları 21 Temmuz’da yapılacak

Babadağ Belediyesi ve BASİAD iş birliği ile düzenlenen off-road yarışları 21 Temmuz Pazar günü yapılacak. Yarışların yanı sıra düzenlenecek diğer etkinliklerle ilçede hareketli bir hafta sonu yaşanacak.

Babadağ’daki etkinlikler 21 Temmuz Pazar günü 16.00’da start alacak. Programda, off- road yarışları ve motor sporları gösterilerinin yanı sıra, farklı aktivitelerde yer alacak. Bu kapsamda, Babadağ’da üretilen el emeği ürünler beğeniye sunulacak. Ziyaretçiler, yöresel yemekleri tatma olanağı da bulacak.

Açılacak stantlarda el sanatları ürünleri, üç boyutlu tablolar görücüye çıkarken, Denizli Sanat ve Müzik Atölyesi, sanatseverlerle bir araya gelecek. Müzik, resim gibi sanat dallarından çeşitli aktiviteleri gerçekleştirecek olan atölye, vatandaşlarla etkinlik kapsamında bir araya gelecek.

Yine Babadağ’ı ziyaret eden sanatseverleri bir araya getirecek bir diğer stant ise Aduşko Boyama Atölyesi’nin standı olacak. Atölye tarafından çeşitli boyama teknikleriyle üretilen ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Ziyaretçilerine eşsiz bir gün yaşatacak olan etkinliğin finalinde ise Denizlili sevilen sanatçı Ozanca (Ozan Karpuz) sahne alacak.

ATLI: TÜM DENİZLİLERİ BEKLİYORUZ

Babadağ Başkan Atlı, Denizlilileri etkinliğe davet ederek “Babadağlı hemşerilerimizi böyle bir etkinlikle buluşturmak istiyorduk. Göreve yeni geldiğimiz için bazı küçük aksaklıklar yaşadık ancak BASİAD desteğiyle bu Pazar gerçekleştiriyoruz. Heyecan dolu bir gün olacak.Off-Road gösterilerinin yanı sıra Babadağ’da üretimi teşvik edecek, katma değer kazandıracak stantlarımız olacak. Heyecanı, huzuru, eğlenceyi ve Babadağ’ımıza has güzellikleri bir arada deneyimlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak” dedi.