Babadağ Belediye Başkanı Atlı’ya BASİAD onur üyeliği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BABADAĞ
  8. /
  9. Babadağ Belediye Başkanı Atlı’ya BASİAD onur...

Babadağ Belediye Başkanı Atlı’ya BASİAD onur üyeliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Temmuz 2019 Perşembe - 17:02Güncelleme: 25 Temmuz 2019 Perşembe - 17:02
Babadağ Belediye Başkanı Atlı’ya BASİAD onur üyeliği

Babadağlı Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nden (BASİAD) ilçenin Belediye Başkanı Ali Atlı’ya jest. Kısa bir süre önce bir caddeye BASİAD ismi verildi. Bu jeste karşılık veren BASİAD da Atlı’yı onur üyesi ilan etti.

Babadağ Belediyesi ile BASİAD arasında sağlanan iş birliği karşılıklı jestlerle devam ediyor. Babadağ Belediye Meclisi, haziran ayı toplantısında Çarşı Caddesi’nin ismini BASİAD Caddesi olarak değiştirdi. Bu değişiklik Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bu ayki toplantısında onaylandı.

Bu arada, BSAİAD ve Babadağ Belediyesi iş birliğiyle geçtiğimiz hafta sonunda off-road yarışları ile motor sporları gösterisi gerçekleştirildi.

Tüm bunların ardından toplanan BASİAD Yönetim Kurulu, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı onur üyesi ilan etti.

BASİAD’a teşekkür eden Atlı, “Hemşehrilerimizin ortak çatısı olan BASİAD, ilçemiz için en önemli değerdir. Şeref Arpacı Başkanımızın öncülüğünde hareket eden bu kıymetli oluşumun üyeleri şahsıma onur üyeliğini layık gördüler. Ben de her şeyden önce bir Babadağlı olarak ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve Babadağlılara yakışır bir konuma gelmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.