PAÜ’lü öğrenciler Acıpayam’daki depremzede çucukları ziyaret etti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. PAÜ’lü öğrenciler Acıpayam’daki depremzede çucukları ziyaret...

PAÜ’lü öğrenciler Acıpayam’daki depremzede çucukları ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2019 Cuma - 12:37Güncelleme: 29 Mart 2019 Cuma - 12:37
PAÜ’lü öğrenciler Acıpayam’daki depremzede çucukları ziyaret etti

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Acıpayam’da meydana gelen 5.7 şiddetindeki depremden sonra iyileştirme çalışmalarına katılarak, Ucarı ve Yassıhüyük köylerindeki depremzede çocukları ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri Acıpayam’da meydana gelen 5.7 şiddetindeki depremden sonra iyileştirme çalışmalarına katılarak, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Arama ve Kurtarma gönüllüleri ile Uçarı ve Yassıhüyük köylerini ziyaret etti. Depremzede çocuklara hediyelerin dağıtıldığı faaliyette, çeşitli etkinliklerle çocuklar eğlendirildi.

Kale MYO öğrencilerinden Çocuk Gelişimi 2. sınıf öğrencisi Şerife Sütçü, depremden zarar gören bölgede, özellikle çocukların üzerindeki travmayı atlatmalarına yardımcı olmak istediklerini belirterek, “Çocuklara yalnız olmadıklarını hissettirmek, böyle zor zamanlarda birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gösterebilmek için buradayız. İlerleyen süreçte de yine bu tarz faaliyetlere devam ederek, farklı etkinliklerle çocuklarla bir araya gelmek istiyoruz.” dedi.