Onlarca köpek zehirli iğneyle vurulup atılmış – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. Onlarca köpek zehirli iğneyle vurulup atılmış

Onlarca köpek zehirli iğneyle vurulup atılmış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ocak 2019 Pazartesi - 10:53Güncelleme: 21 Ocak 2019 Pazartesi - 10:54
Onlarca köpek zehirli iğneyle vurulup atılmış

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde zehirli iğneyle vurulduktan sonra bir araziye atılmış olarak bulundu. Öldürülen köpeklerle ilgili jandarmaya ihbarda bulunulduğu bildirildi.

Denizli Hayvan Dostları Derneği (DEHAD), sosyal medya hesabından “#Denizlidekatliamvar” paylaşımında bulundu. Paylaşımda, Acıpayam’ın Sırçalık Mahallesi yakınlarında aralarında yavruların da bulunduğu yaklaşık 100 dolayında köpeğin uyuşturucu iğneyle vurulup, ölüme terk edildiği ifadelerine yer verildi.

Bu arada, “#Denizlidekatliamvar” hashtag ile yapılan paylaşımda “Çoğu yavru olan 100 civarı köpek uyuşturucu iğnelerle vurularak toplanıp kimsenin görmeyeceğini düşündükleri ıssız bir araziye baygın halde atılmışlar. İhbar sonucu bölgeye giden DOHAK Derneği, sağ kalan bir kaç yavruyu kendi korumasına almış ve jandarmaya ihbarda bulunmuş” denildi.

Paylaşımda, “Peki sadece belediye veterinerinin gözetiminde yapılabilen bu uyuşturucu iğnelerle bu canları kim topladı ve bu arazilere yasaya aykırı şekilde kim attı? Bunun hesabını kim verecek? Yine en iyi hayvan barınma merkezini biz yaptık haberleri ile üstü mü kapatılacak?” soruları yöneltildi.